Coneix l’Eli Ramírez

eli perfil

Eli Ramirez, tresorera

Lloretenca vivint i treballant a Barcelona.

Quan vaig acabar segon de batxillerat no tenia molt clar què volia fer i vaig començar Sociologia a l’Autònoma. No em va acabar de convèncer i vaig optar per deixar-ho i fer un cicle formatiu de grau superior: Animació Sociocultural.

El cicle em va canviar la vida 🙂 Les 430 hores de pràctiques obligatòries les vaig fer a la biblioteca de Les Corts – Miquel Llongueras i allà vaig decidir que volia ser bibliotecària. No era, doncs, una vocació que m’havia vingut de petita però la veritat és que quan vaig començar la diplomatura m’hi vaig sentir molt còmoda i el món bibliotecari se’m va posar dins la pell :-D. Del pas per la Facultat en recordo moltes coses però en destacaré l’Erasmus a Viterbo (Itàlia), les pràctiques d’estiu a l’estranger (Frankfurt, Londres i Santiago de Xile), el “Blog del Dijous” (compartit amb Enric Zapatero i on explicàvem el dia a dia de la facultat), l’experiència d’haver sigut representant d’estudiants, de ser becària per les tasques d’adaptació a l’Espai Europeu d’Ensenyament Superior… hmmm… ah! i les braves del Kraft!

Un cop acabada la diplomatura vaig fer la llicenciatura (també a la UB).

Actualment estic treballant principalment a DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials.  M’ocupo de la dinamització de l’espai físic i virtual: encarregada de les xarxes socials, gestió de conferències i activitats; difusió; càpsules formatives al voltant de la gestió del coneixement i les noves tecnologies i realització de sessions informatives a centres educatius i entitats.

Cada quinze dies publico el còmic-fanzine quinzenal “Bibliotecaris de paper“, que no seria possible sense la col·laboració de l’Edu, el Joel, el Jaume… i també dels que han participat alguna vegada com la Grelda, el Jordi, el Francesc, el Marcel, l’Esther…!

Col·laboro també en diversos blogs i pàgines web (per exemple, BiblogTecarios). M’interessa quasi tot, m’agrada dibuixar (actualment cursant Taller I a l’Escola de la Dona amb l’Ignasi Blanch) i AH! col·lecciono punts de llibre!

 

Go confidently in the direction of your dreams!

Live the life you’ve imagined.”

Vols somniar amb nosaltres?

#apropteu / #eleccionscobdc

@eliramirez82 / Linkedin /  Facebook / Blog

www.eli-ramirez.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s