Coneix la Maika Garcia

maika

Maika Garcia, Secretària

Bibliotecària de formació i UX de professió.

 

Vaig néixer a Badalona però als 9 anys vam traslladar amb els pares a Blanes. Allà, al portal de la Costa Brava, vaig viure part de la meva infantesa i joventut. Vaig tenir la sort que el professor de l’institut Sa Palomera que s’encarregava de la biblioteca em va explicar que hi havia una carrera que es deia Biblioteconomia i Documentació. Bibliote… què..? Tot un clàssic. Ja sabeu de què parlo.

Així que vaig fer “del tirón” la Diplomatura i la Llicenciatura, tot combinant amb diverses pràctiques a centres com: Biblioteca de Dret de la UB, RAC1, ESADE…

Amb la Llicenciatura a la mà i molta il·lusió vaig tornar a Blanes a treballar a una de les Biblioteques del CSIC, la del Centre d’Estudis Avançats de Blanes. I, sempre amb ganes de seguir aprenent coses noves,  em vaig pujar al vaixell d’un Màster “pilot” de la UB (2006), el de Gestió de Continguts Digitals. De la mà de la Mireia Ribera, en el marc de l’assignatura de Visualització de la informació, em vaig enamorar de la Usabilitat.

Des de les hores, he anat aplicant tots els coneixements adquirits de la professió i formació bibliotecària a la Usabilitat, i en concret en l’àmbit privat. Vaig començar treballant com a consultora a Xperience Consulting, vaig passar uns anys per Vueling i Privalia, i actualment em podeu trobar a Desigual.

Penso fermament que les competències de la professió de bibliotecària  poden extrapolar-se a molts altres àmbits laborals que requereixin la gestió de continguts i que cada persona és lliure de fer seu camí per aplicar-los. Només cal una condició, creure-s’ho.

A nivell personal, dir-vos que em considero una persona entusiasta, dinàmica i alegre. També un punt competitiva però m’encanta el treball en equip i enriquir-me amb les idees dels demés. És potser per això que, ara que comença el bon temps, em podeu trobar a bord d’un dels llaguts del Club de Rem Pescadors, junt amb 7 vogadores més, remant totes a una,  per les costes catalanes.

 

Go confidentialy in the direction of your dreams!

Live the life you’ve imagined.”

Vols somniar amb nosaltres?

#apropteu / #eleccionscobdc

 Linkedin / Directorio Exit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s