Coneix la Gisela Ruiz

Gisela

Bibliotecària de professió, metge de formació, amant de la cuina i sobretot, apassionada per la literatura: qualsevol tipus de literatura i també la infantil i juvenil.

 

Em vaig diplomar en Biblioteconomia i documentació i llicenciar en Documentació a la Universitat de Barcelona i des d’aleshores vaig quedar vinculada amb la universitat. A segon de llicenciatura vaig fer una assignatura amb la Montserrat Sebastià i em va obrir una porta al món a l’àmbit de la intel·ligència artificial aplicada a la recuperació de la informació i, juntament amb un llibre fantàstic que va caure a les meves mans, Paraula de robot d’Òscar Vilarroya, vaig acabar llicenciant-me en Medicina a la Universitat de Barcelona per entendre com funcionava el cervell, aquest òrgan misteriós i meravellós.

Actualment treballo com a directora a la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa, com a professora associada del Departament de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona, consultora als estudis d’Informació i Documentació de la Universitat Oberta de Catalunya i col·laboro en el Màster Online de Documentació Digital de la Universitat Pompeu Fabra.

Faig de coordinadora editorial per l’empresa Continual Medical Comunication i, a les meves estones lliures col·laboro en el blog Històries del baobab: passió per la literatura infantil i juvenil.

Crec que la lectura ens fa créixer com a persones i és una eina de llibertat individual innegable. La meva vida no seria la mateixa sense tot el que he viscut, sentit i après en els llibres. Un àngel de la guarda em va donar una empenta en aquest camp i avui sóc qui sóc gràcies als llibres. És per això que m’apassiona encomanar les ganes de llegir entre els més petits i viure la professió a peu de carrer entre préstecs i hores del conte!

A més, sóc del parer que qualsevol persona pot fer qualsevol cosa que es proposi i que no hi ha límits per als nostres somnis. Com diu Thoreau:

 

Go confidentialy in the direction of your dreams!

Live the life you’ve imagined.”

Vols somniar amb nosaltres?

#apropteu / #eleccionscobdc

Twitter: @giselarviz / Linkedin / Directorio Exit

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s