Coneix en Daniel Gil

jo-cobdc001

Daniel Gil, President
Biblioteca especialitzada
Gestió de continguts web

 

Hola companys, sóc Daniel Gil, tarragoní de naixement, colomenc de jove, ebrenc d’adult… català del sud, en definitiva. Sóc membre del Col·legi amb el número 2270, diplomat un llunyà 2002, i llicenciat fa només tres anys, el 2011. Actualment estic treballant, com a freelance, a les biblioteques dels Col·legis d’Advocats de Tortosa i de Reus, i sóc el responsable de l’edició digital de la Revista Fòrum Jurídic Digital, del Col·legi d’Advocats de Tarragona. A banda, desenvolupo molts altres projectes relacionats amb WordPress i la gestió de continguts.

Des de desembre de 2004, a l’Edat Mitjana d’internet, gestiono el blog BAUEN, especialitzat en arquitectura de biblioteques. Primer va ser una aventura en solitari, però poc a poc s’hi han anat afegint d’altres professionals que l’han enriquit amb noves opinions i noves visions sobre la professió, i que l’han fet créixer i madurar. Vull des d’aquí donar les gràcies a l’Aina i a l’Ignasi, des de Barcelona; al Daniel, des d’Hongria; al Rafael i al Sebastián, des de Xile; i a la Núria, una catalana afincada a Lió, i que s’encarrega de les traduccions al francès dels articles que anem publicant al blog. A tots ells els dec moltes coses, i sobretot, molt agraïment.

M’apassiona tot allò relacionat amb Internet i les xarxes socials, els gestors de continguts digitals… Si remeneu una mica pel Twitter, per Linkedin, per Google+ o pel Facebook, segur que em trobareu ben actiu.

Go confidentialy in the direction of your dreams!

Live the life you’ve imagined.”

Vols somniar amb nosaltres?

#apropteu / #eleccionscobdc

Twitter @_dgil / Linkedin / Google+ / Facebook

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s