La Candidatura “A prop teu”, guanyadora de les Eleccions al COBDC 2014

El passat 4 de juny van tenir lloc les primeres eleccions en 29 anys d’història del COBDC. Per primer cop es van presentar dues candidatures, i tots els col·legiats van tenir l’oportunitat històrica de triar els membres d’una junta mitjançant unes eleccions. Des de la nostra candidatura creiem que ha estat un fet molt positiu perquè exemplifica un alt grau d’implicació en la gestió del màxim òrgan de representació i govern de la professió a Catalunya. I, també, perquè finalment tot el col·lectiu ha tingut l’oportunitat única d’exercir el dret de vot i triar els seus representants d’una forma més democràtica.

A nosaltres, la candidatura A prop teu, els dies de campanya ens han servit per analitzar la nostra professió, veure quins són els seus punts forts i febles actuals i buscar quines podrien ser les accions per destacar-los o corregir-los. Hem gaudit treballant en equip per transmetre la nostra passió per millorar el nostre sector i hem fet servir totes les eines al nostre abast per reflectir-ho al nostre programa electoral. Els resultats de les eleccions ja es coneixen. Hem guanyat les eleccions, i una majoria de col·legiats va donar la seva confiança i el seu suport a aquest grup de 10 professionals que representen diversos perfils i que es troben arreu de Catalunya. Ara hem de seguir el camí fixat en el nostre programa que ens esforçarem per complir. És el nostre contracte amb tots vosaltres i hi estem obligats.

D’un cens de 1.719 professionals, van exercir el seu dret de vot 424 persones, la qual cosa representa una participació del 24,67%. Tot i ser només una quarta part del cens, creiem que és una xifra positiva i esperançadora, tenint en compte que mai hi havia hagut eleccions i que partiem de zero. És un fet que ens alegra i animem a tots els companys a què aquesta participació augmenti en properes ocasions. La nostra candidatura va rebre un total de 226 vots, el que representa un 53,3% sobre el total de vots. Aquests resultats ens donen un afegit de responsabilitat i de legitimitat que sabrem afrontar. El nostre més sincer agraïment a tots aquells que ens heu fet confiança, i que heu tingut fe en el nostre projecte de candidatura i en els eixos que proposem.

Des de la candidatura A prop Teu ens comprometem, no tan sols representar tots els que vàreu recolzar la candidatura, sinó també tots aquells que no van votar o van optar per altres opcions. Hem volgut convertir les eleccions en una oportunitat per reivindicar, visibilitzar el Col·legi i la professió. En un revulsiu en el qual, més enllà de triar entre una candidatura o un altra, els col·legiats surtin amb un estat d’ànim guanyador. Un exercici contra el pessimisme en la nostra professió i a favor del fair play que s’espera del lloc que representem.

Volem també donar les gràcies de forma explícita a la Montserrat Garcia Alsina i a la resta del seu gran equip de la candidatura FemCOBDC x Tu. La volem felicitar també pels vots obtinguts i per l’excel·lent campanya que han realitzat, amb continguts i propostes de qualitat. Han estat uns rivals dignes i volem agraïr-los el seu compromís i la seva voluntat de sumar esforços. De segur que trobarem vies per a integrar tot el seu coneixement dins l’estructura del Col·legi. Creiem fermament que cal sumar esforços, idees i potencial.

El nostre lema ens uneix i ens identifica, primer perquè ens sentim propers a tu en l’àmbit professional i segon perquè estem a prop teu físicament. A partir d’avui, volem saber què et preocupa, què vols, què necessites… per aplicar solucions, aportar idees, iniciativa i empenta. Per aquest motiu et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres sempre que vulguis o ho necessitis.

Volem estar allà on tu hi siguis, donant suport en el teu dia a dia profes/sional, al teu costat. Per què a partir d’avui, i durant els propers 4 anys, el COBDC estarà A prop teu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s