Final de campanya

cropped-logo-gran-cobdc1.jpg

Aquesta mateixa nit s’acaba la campanya electoral per a les eleccions al COBDC del proper 4 de juny. A partir de demà, a més, es podrà començar a votar telemàticament als correus que rebrem tots els col·legiats i col·legiades. Han estat tres setmanes intenses, amb molts actes i moltes accions per tal de comunicar i difondre adientment el nostre programa, les nostres idees i la nostra identitat. Creiem que ho hem aconseguit.

Dimecres vinent dia 4 tots els membres del Col·legi hauran triat una nova Junta de Govern, i una nova Presidència. Us convoquem a tots i totes a què voteu. Son unes votacions històriques després de 29 anys, i val la pena que siguin tot un èxit de participació democràtica. Voteu! Votem!

Tenim molts motius per a demanar-vos el vostre vot i per fer-nos confiança: som un equip jove, amb molt d’impuls, il·lusió i ganes de treballar amb tots els col·legiats i col·legiades; treballar junts, plegats, sumant tota la nostra força, i estant tots al costat de tots… a prop teu, a prop nostres. Som un equip al qual no li espanten els reptes ni la responsabilitat; tenim l’experiència suficient per assumir tot això, i més. I volem responsabilitat per tal d’impulsar una regeneració en la forma d’entendre i fer la nostra pràctica professional i del Col·legi. Som un equip cohesionat, unit i que actua de manera coordinada… tots a una; ens complentem i adaptem: on no arriba algú, sempre, sempre, arriba algú altre del nostre equip. Som també un equip amb sensibilitat cap al territori; venim de diferents punts de tota Catalunya… i treballem i vivim en el territori. Som també un equip multidisciplinar i que prové de diferents àmbits professionals: biblioteca pública, especialitzada, universitària, empresa, freelance, llibreries… Coneixem a fons la nostra professió, la defensem i l’estimem, a peu de carrer, a primera línia de carrer.

Som, en definitiva, un equip. Entenem la nostra tasca com a un equip, de forma col·legiada, ja que el grup és el que ens dóna força i sentit. Tothom suma, i tots els membres de la nostra candidatura son importants i representatius del Col·legi. És la nostra essència i volem defensar-la.

Aquesta és la nostra filosofia, aquests són els nostres valors. I creiem profundament en aquesta forma d’actuar, de pensar i de fer. I volem aplicar-la a la nostra tasca de Govern com a futura Junta.

Us animem, sens dubte, a votar la nostra candidatura.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s